Tunesië reis

za 28 okt – za 4 nov 2023

Herfstvakantie

Kom dit prachtige land ontdekken en haar inwoners ontmoeten.

Deze comfortabele reis van noord naar zuid langs de Middellandse Zee wordt gekleurd door ontmoetingen met mooie mensen, met God en Zijn prachtige schepping. We wandelen, proeven, genieten, overdenken en ontdekken. Laat je verrassen door Noord-Afrika en geniet van deze gevarieerde en fascinerende reis in een kleine groep met ervaren gids.  De overnachtingsplaatsen zijn een mix van comfortabele hotels en authentieke herbergen. We grasduinen geregeld samen door teksten van Noord-Afrikaanse christenen uit de vroege kerk.

GENIET, WIJ ZORGEN VOOR ALLES

GOED GEREGELD

Het is zalig reizen zonder zorgen. Wij regelen alles voor je. Wij spreken Nederlands én de lokale taal. We houden van het land  en woonden er 10 jaar. We brengen je naar de meest bijzondere plekken, beantwoorden je vragen en houden rekening met de wensen het reisgezelschap. Zo kan jij volop ontspannen en wordt het een onvergetelijke reis.

ALL in

De reiskosten omvatten:
– vliegtuigreis en vervoer ter plaatse
– logement, maaltijden en water
– uitstappen en bezoeken onder leiding van een ervaren reisleider

Niet inbegrepen: event. verzekering, facultatieve activiteiten, snacks en dranken anders dan water. 

 

NIEUWE VRIENDEN

Verhalen van Noord-Afrikaanse christenen vroeger en nu horen, lokale gerechte bereiden, wandelingen door natuurpracht, overnachtingen in een rotskamer, je eerste woordjes Arabisch: deze fantastische ervaringen zijn dubbel zo mooi als je ze samen beleeft. Tijdens deze reis worden reisgenoten vrienden en dat is het allermooiste.

Bij aanmelden vóór 31 augustus kost de reis €1390*

* Bij aanmelden vanaf 1 september 2023 kost de reis €1490 wegens stijgende vliegprijzen.
Prijs op basis van kamer voor twee. Een eenpersoonskamer is mogelijk mits een supplement van €150.

 

Tunesië anders

God ontmoeten en elkaar

Tunesië is een land van prachtige schatten en mooie mensen, maar veel bezoekers zien enkel het hotel en het strad. Tijdens deze reis ontdek je het boeiende land van binnenuit met z’n rijkdom en geuren, kleuren, smaken, sensaties en persoonlijkheden. Aan jou de keuze uit culinaire ateliers, wandelingen, archeologische sites, hammamrituelen, levensverhalen, strandplezier, fietstochten, degustaties. Laat je verwonderen door het amfitheater van El Jem, ruïnes van Carthago, een koranschool, oude Romeinse stad, rotswoning, bergdorpjes, olijfperserij, vissersgezin… Kom herbronnen doorheen bijzondere ontmoetingen met God en mensen en dompel je onder in het leven van de vroege Christenen die vanuit deze regio een licht lieten stralen dat onze vandaag nog onze harten verlicht.

Heb je vragen?

Kijk eens op de pagina met veelgestelde vragen. Of stuur ons een mailtje.