Kom op reis

Geïnspireerd door Paulus reizen wij als ambassadeurs van Jezus rond in de regio van de Middellandse Zee. We nodigen jou uit om met ons mee te komen: samen reizen is een fantastische manier om onze regio en haar inwoners te zegenen én om elkaar beter te leren kennen. Bovendien ondersteun je ons ook met jouw bezoek. 

Vakantie aan het water in Griekenland

Reserveer een gastenkamer of studio in ons gasthuis aan het water. Kom tot rust en ontdek Evia. Dit prachtige eiland is nog niet overrompeld door buitenlandse toeristen, waardoor je heerlijk geniet van het authentieke Griekenland. Evia is gemakkelijk te bereiken per huurauto vanaf Athene dankzij een brug die dit eiland verbindt met het vasteland.

Prijs: vanaf 50€ per overnachting voor 1 persoon of €65 voor 2 personen

Data: het hele jaar welkom

Tunesiëreis – 7 dagen of meer

Verlaat het strandhotel en de platgetreden paden en ontdek het meest noordelijke land van Afrika. De ervaren Nederlandstalige gids, die ook de lokale talen beheerst, brengt je op plaatsen waar toeristen nauwelijks komen: bij fantastische lokale gastheren, in de hamam, op een indrukwekkende berg of in de koranschool. Wij stellen een programma samen op basis van jouw wensen, of laat je verrassen!

Prijs: vanaf €1390 per week all in

Data: reis wordt georganiseerd op aanvraag voor 1 tot 14 personen

Woestijnreis – 7 dagen

Onvergetelijk avontuur in exotische streken: het diepe zuiden van Tunesië met de rotsformaties van de Dahar, de zandvlaktes van de Sahara en het zalige eiland Djerba la douce. Dit is een indrukwekkende road trip met wandelplezier, kookatelier, street art, synagogebezoek, dromedaristocht en nog veel meer. We nemen regelmatig tijd voor gebed en reflectie over bijbelse woestijnpassages.

Prijs: vanaf €1490 per week all in

Data: de reis wordt georganiseerd op aanvraag voor 1 tot 14 personen

jouw reis

MAAKT Het VERSCHIL

Door op bezoek te komen ondersteun je ons werk en breng je transformatie. De reis zal je deugd doen en helpen groeien: Je wordt gezegend en je bent tot zegen!